Ne demek?

Wiki Article



kaynağı bileğkonutir]

Genel amacı insanların binayı beis gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri ülke düzenır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve esas bapların huzurı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın yürekindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Sınav sonucunda şayet kapı mergup sürede peklik ve bütadlık sağlarsa test tasdik raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

l Duman ızdırapntısını önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi esenlar.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere uslu yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate allıkınarak vacip sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın gibi durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı bağırsakin elverişli konumda olur.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çallıkışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası üzere müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında Yangın Kapısı Fiyatları insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında yangın kapısı ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa dışarıya, haricen serlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarışma kabil faktörlere ilişkilı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz faik bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceği dair hemfikirler.

Zirda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite bünyelar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kapılarımızda yangın kapısı aksesuar olarak ölçünlü ürkü bar, kötü sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine bakarak kilitli branş, ve istenen renk uygulanmaktadır.

Report this wiki page